Home Ads

2019. augusztus 3., szombat

A nagy összehasonlítás - Illumicrate vs. The YA Chronicles májusi UNBOXING




Számtalanszor előfordul, hogy egy könyv több dobozban szerepel, nehezen tudunk dönteni, hogy melyiket válasszuk. Kíváncsiságból megrendeltem májusban 2 Aurora Risingos dobozt is, lássunk egy összehasonlítást!
A szempontok: ár, elemek minősége, elemek esztétikai minősége, hasznosság, könyvek.
Mindent szempontban nyertest választok, a végső győztes az lesz, aki több szempontból nyert.


Illumicrate



The YA Chronicles




Ár

Ha tisztán csak a matematikával foglalkozunk, 25 forint az árkülönbség az ausztrálok javára. Az egyik helyre ausztrál dollárt fizettem, a másikra fontot, tehát mindkét alkalommal dupla váltás történt banki árfolyamon.
Nyertes: YA Chronicles

Elemek minősége

Utálom a műszálas dolgokat, főleg ha azok a bőrömmel érintkeznek. Már pedig a párnahuzat az illumicrateben 100% műanyag akármi. Ezt leszámítva elégedett vagyok mindkettővel, de fontos szempont a választásnál.
Nyertes: YA Chronicles

Elemek esztétikai minősége

Igen, ebben a körben a szépségről lesz szó. A YA Chronicles grafikái nem a legszebbek, itt is láthatjuk, hogy ennél azért sokkal jobb fanartok terjengenek. Az Illumicrates párnahuzat nagyon szép, a szemüvegtokon is elég jó kép van, de... A hűtőtáskától kiráz a hideg. Nem tudom kinek jutott eszébe, hogy jó ötlet rá fejeket rakni, de azonkívül, hogy csúnya, még morbid is.
Nyertes: YA Chronicles

Hasznosság

A YA Chronicles boxból a fürdőzselét és a nyakláncot lehet a mindennapokban a legjobban alkalmazni. Az Illumicrateból a párnahuzatot, a szemüvegtokot és a hűtőtáskát (legyen bármily ronda is).
Nyertes: Illumicrate

Könyv

Az ausztrálok a sima, helyi kiadást küldték egy dedikált blookplate-tel. Angliából egy újraszínezett pink keménytáblás verzió érkezett dedikálva. Nem ez volt a legjobb színválasztás, de érezhető, hogy többet ad a másiknál.
Nyertes: Illumicrate

Tehát, összegezve a nyertes a Ya Chronicles lett. Számomra egyébként tényleg ez a kedvesebb doboz, az univerzum nyakláncot nagyon sokszor használom, míg a másik dobozból nem igazán tudok ilyet mondani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban

Comments

Contact Us

Név

E-mail *

Üzenet *