Home Ads

2019. augusztus 3., szombat

The Bookish Box - május UNBOXING


Leírás


A The Bookish Box egy elég híres doboz, fő különlegessége, hogy mindenféle verzióban összekombinálhatod az előfizetésedet. Tehát a könyvet, a pólót és a fandom csomagot, bármilyen kombinációban megrendelheted. Hozzám a legdrágább kombináció jött, amiben minden benne van.

Árak

Ennek a verziónak az ára 43 dollár, a szállítás pedig 23, így összesen 66 dollárunkba kerül a legdrágább mix. Szokás szerint USPS-szel érkezik a csomag, nekem 9 nap alatt ért ide, nem akadt meg a vámon.

  • Exclusive könyv: 3/5
  • Mindennapi használat: 4,5/5
  • Ötletesség  5/5
  • Dedikált a könyv: bookplate
  • Minőség: 4/5















Térképek. Nagyjából itt fogott meg magának a doboz témája, imádom a térképeket és a fandomok is szuperül össze lettek válogatva.

Wallet - $16

A pénztárcát Ravka, Leigh Bardugo világa ihlette, nagyon szép, bár lehet, furán néznének rá a mindennapi használatban.

Maureen's Map key chain - $6

Ez a kulcstartó a Tekergők Térképéről lett mintázva, a felirata: I solemnly swear that I am up to no good. (Amiről ugye mind tudjuk, mit jelent :))

Neverland Mug Rug - $6

Először nagyon jópofa volt alátétet kapni, de már egy szatyor van belőlük. Kétségkívül nagyon szépek, de ember nincs, aki ennyit használna.

Compass Knuckle Ring - $7

Az iránytűs gyűrű, rendkívül ötletes és szép, nem hivalkodó. Hozzátenném fiúk hátrányban, ezt megint nem tudják mire használni.

Zodiac Bookmark - $8

A Bookish Box gyűjthető eleme a csillagjegyekhez kapcsolódó könyvjelző. Ezúttal Toyla & Tamar került rá a Grishaverse-ből, mint Ikrek.

Pin - $10

Kaptunk egy ritka haszontalan, ámde annál gyönyörűbb Westeros pint.

Póló - $25

Az igazi nagy szerelem a Prythian ihlette póló számomra. Fantasztikus grafika, kényelmes, az enyém uniszex style. Nem kell megijedni, a rendelésnél lehet méretet és stílust választani.

Romanov

A hónap könyve itt is a Romanov lett, dedikált bookplattel érkezett, azonban a kiadás nem exkluzív, az eredeti keménytáblásra tesznek egy második védőborítót, ami mindig egyedi. 


Leghasznosabb ebben a hónapban a póló volt, hiszen azt bármikor el tudja venni az ember.

Leghaszontalanabb pedig a mug rug, ebből nincs szüksége senkinek nagyon sokra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban

Comments

Contact Us

Név

E-mail *

Üzenet *