Home Ads

2019. március 1., péntek

Bubbles & books - UNBOXING


Leírás

A Bubbles & books nem a hagyományos, korábban már megismert subscription vonalat képviseli. Nincsenek havi témák, se fandomok, ez a box egy más célközönséggel dolgozik. Kifejezetten hölgyeknek szánják, akik szeretik a hosszú fürdőket,s  miközben ezt élvezik egy jó kis romantikus könyvvel szórakoztatják magukat. 
Tehát, téma nincs, 3 féle romantikus műfajból kell választani rendelésnél: Mystic (ez paranormál romantikus, Contemporary vagy Historical. Nem lehet One-time boxot rendelni, mindenképp le kell majd mondanod az előfizetést, különben a hónap utolsó napján (nagyon fontos, hogy nem az elsőn!)
levonják a következő díjat. Választhatsz Standard vagy Prémium dobozt, az előbbiben 1 db könyv, ' ebook és a fürdős dolgok vannak. A Prémiumban 2 db friss könyv és valamivel több fürdős dolog.
Minden hónapban 20-áig lehet rendelni, akkor kezdik a postázást, USPS-szel indul el hosszú útjára, így itthon a posta kegyeire van bízva. Sajnos, amint megkaparintja szeretett nemzeti futár vállalatunk elveszítjük a radarról, mert új tracking numbert kap, amiről mi nem kapunk értesítést. 

Árak

A doboz alapára 28 dollár (a Prémuimé 45 dollár), a szállítás 22 dollár, de első feliratkozáskor találunk az interneten 20%-os kuponkódot, ami egy kicsit olcsóbbá teszi. Fontos: csak a doboz árából jön le a kedvezmény, a postaköltségből nem!
Így első alkalommal 45 dollárból megúszhatjuk a rendelést. Megéri? Ez egy nagyon jó kérdés.


Unboxing - 2019 február

Mi a Mystic boxot választottunk, standard csomagot rendeltünk, így 1 db könyv volt a dobozban. Ha Prémiumot veszünk, akkor a +könyv Gena Showalter - Shadow and Ice-a lett volna.
Általában a doboz színe fehér, azonban most a doboz és minden más is rózsaszínben pompázott. Nem jutott eszünkbe a spoiler kártya elolvasásáig, hogy februárban van Valentin-nap, ezért a különleges kiadás.












Szappan

Minden Bubbles & books dobozban találsz egy ehhez hasonló kézműves szappant. Ezúttal a Szirmok táncát kaptuk. Jellegzetes illata nincs, amivel legjobban tudnám azonosítani az szappan és tisztaság illata. Mivel én csak kézműves szappannal fürdök, ennek kifejezetten örülök.











Fürdősó

A Midnight in Paris fürdősó a spoiler kártyánk szerint
különösen hatásos különböző izomfájdalmak enyhítésére. Az illata is jó...ha sokáig szagolgatom, ez a post soha nem készül el.
















Habfürdő

Olyan az illata, mint.... mint a rózsaszín Orbitnak! Csak sokkal intenzívebb.
Relaxálja az izmokat és segít megszabadítani a stressztől. 
.
.
.
Ha valaki keresne, fürdök! :D













Fürdőbomba number 1

Mint említettem a február a szerelem hónapja, így kihagyhatatlan volt a dobozból egy ehhez kapcsolódó elem. Kaptunk egy szív alakú fürdőbombát. 















Fürdőbomba number 2 - amivel elbánt a postás...


....vagy csak nem bírja a repülőt. A havi doboz címe Key to my Heart, ennek megfelelően a fürdőbomba tetején egy szív alakú lakat és a hozzátartozó kulcs van, csak sajnos nem bírta jól a szállítást. Talán nem hangsúlyoztam korábban, de a dobozban minden elem organikus és kézzel készült. Ez a fürdőbomba organikus Shea vajbólés kókusz vajból készült, hidratáló hatású. Kifejezetten száraz és irritált bőrre ajánlják, a csomagoláson keresztül is érezhető intenzív málna illata van. 

Könyv

Oké, nagyon megleptek. A könyv egy sorozat 5. része. Tisztán látszik, hogy ez egy limonádé regény, kétlem, hogy összefüggő történetet alkotna a többi résszel. Alapvetően nem ezeket a könyveket részesítem előnyben, de ebbe a dobozba tökéletesen illik. Egy könnyed, lazításra kitalált romantikus, ami közben nem kell gondolkodnod. Stimmel. 

This she-wolf has sworn off love…

But a true mate trumps all

Ever since her heart was shattered, wolf shifter Angeline O’Brien has guarded her emotions. And her new neighbor, paramilitary operative Lincoln Adams, irritates her nerves like none other. He’s the last man she should trust, but the only one she can’t resist. As sparks fly, Angeline and Lincoln can’t deny that what’s between them is more than passion; it just might be love… 





Összegzés

Ez a doboz nekünk a szállítási költség miatt nem igazán éri meg. A könyv nem exkluzív, puhatáblás mass market product. Fantasztikus illata van az egésznek, aki szereti az ilyen apróságokat, az mindenképp próbálja ki, egyszer megéri. Csak ne felejtsétek el lemondani. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban

Comments

Contact Us

Név

E-mail *

Üzenet *