Home Ads

2019. április 6., szombat

Illumicrate - március UNBOXING







Leírás


Egy újabb szigetországbeli subscription box, az Illumicrate. Korábban quaterly boxként évi 4 dobozuk volt, idény februártól monthly box lett belőlük is, így akár minden hónapban kaphatunk dózist tőlük.
Mint ahogy írtam, angliai bázisú doboz, így gyorsabb és barátibb a postázás. Érdemes figyelni a special edition boxaikat is, nagyon ötletes csapat, meglepő dolgokat szoktak beletenni. Illetve újabban meghirdetnek Virtual Signingeket is, ahol akár névre szólóan rendelheted meg a friss megjelenésű könyveket. Például én a The Primary of the Orange Tree-met, amiről írtam már korábban bejegyzést, tőlük rendeltem.

Árak

Szintén 26 fontos áron indul, amire rájön az adó és a postázás, így végül kicsit több, mint 34 fontot fizetünk, amivel ez a doboz olcsóbb, mint a FairyLoot. DPD futárral érkezik, az 5 munkanapos szállítást tartani szokták. A hagyományos single purchase és monthly subscription opciókra fizethetünk elő, illetve ha valaki a pinek nagy szerelmese annak lehetősége nyílik csatlakoznia Pin Clubhoz, ami szintén egy havi előfizetés csak nem dobozra, hanem pinre.

Unboxing - 2019 március

Értékelési szempontok:
  • Exclusive könyv: 5/5
  • Mindennapi használat: 4/5
  • Ötletesség  5/5
  • Dedikált a könyv: igen
  • Minőség: 4,5/5
Csak annyit mondok, hogy Arthur király az űrben! :D











Zokni

Brandon Sanderson Mistborn sorozata ihlette ezt a zoknit, ami a korábbi képről lemaradt. Mivel maga a doboz is kék domináns ezért nem meglepő, hogy a zokni is igazodik ehhez, az orrán pedig egy város sziluettjét láthatjuk.















Water Bottle

Kaptunk egy kulacsot is, amelyen az Excalibur látható, amelyet a Tó hölgye tart a kezében. Az Arthur mondakörben a legendás kardot, a király a mitikus Tó hölgyétől kapta. A csapat azt szeretné, ha a kalandunkon/utazásunkon nem szomjaznánk ezért választottak a dobozba egy kulacsot.













Mug rug

Oké, még soha nem láttam ilyet. Egy szőnyeg a teaádnak és a keksznek, amit mellé eszel. Szintén az utazás ihlette ezt az elemet, egészen pontosan Mackenzie Lee - The Gentleman's Guide to Vice and Virtue c. regényének nagy európai körutazása.









Notebooks


Egy A5-ös és egy A6-os gyönyörű vonalas füzet, amit Maggie Stiefvater - The Raven Boys-a ihletett.

Pin set

Kicsit úgy érzem, üldöznek a pinek, ez a bosszú, amiért folyton bántom őket. Beginning & End Gyűrűk urás pin setet kaptunk, mert minden utazás elkezdődik és véget ér valahol. Rendkívül ötletes és ikonikus mindkét pin, hiszen tényleg Hobbitlakban kezdődött el szereplőink utazása és Szauron szeménél ért véget. A spoiler kártyáról az is kiderül, hogy azért LOTR, mert ez minden idők legkedveltebb kalandja. 












Paper

Postcard az új paperback kiadáshoz Nos, a mintából arra következtetek, hogy véletlenül a jövő havi
doboz dedikált kártyája belekerült ebbe. Néztem unboxingokat,
 de más se jött rá, hogy ki az író.

Könyv


Ez a dedikált exkluzív kiadása a Once&Future-nek sokkal szebb, mint az eredeti, egyértelműen a doboz legjobb eleme.
I've been chased my whole life. An illegal immigrant in Mercer-controlled territory, I've always had to hide who I am. Until now.

When Ari crash lands on Old Earth, and pulls a magic sword from its ancient resting place, she becomes the forty-second reincarnation of King Arthur. Merlin awakes to find that having aged backward over the last forty-one Arthurs, he is now-wretchedly-a teenager. Ari may be Merlin's final chance to complete the steps of the cycle: 
1) Train Arthur 
2) Defeat the greatest evil in the universe. 
3) Unite all of mankind. 
No pressure.

I don't know about prophecies or kings, but I do know this: Mercer is evil. They've imprisoned my parents, enslaved worlds, and now they're after my friends. I'm done hiding. 
My name is Ari Helix. I have a magic sword, a cranky wizard, and a revolution to start.

Leghasznosabb és leghaszontalanabb fandom:

A zokni lenne, de mivel mindig ezt mondom, ezért legyen a notesz. Mindig mindent egy cetlire firkantok fel, amit aztán keresek a kupacban, a változatosság kedvéért jó lenne végre egy helyre gyűjteni mindent.

Haszontalan, haszontalan... a pinek! Itt be is fejeztem, mert már mindenki unja a mondandómat. :D (Gyanítom az úton lévő boxomban is lesz pin, csak úgy a bosszú kedvéért.)

A márciusi Illumicrate egy kicsit idegen számomra, mivel a fandomok vagy nem olvasott vagy nem kedvelt könyvekhez kapcsolódnak. Azonban a könyv teljesen levett a lábamról, így alig várom az áprilisi dobozt, ami még ennél is izgalmasabbnak ígérkezik. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban

Comments

Contact Us

Név

E-mail *

Üzenet *