Home Ads

2019. április 12., péntek

FaeCrate - UNBOXING március


Leírás


A FaeCrate alapvetően kétféle havi előfizetést kínál. Unseelie és Seelie boxot. Szerintem jópofa, hogy a vásárló választhat magának oldalt, azonban a két doboz tartalma csak 1 elemben tér el. A Seelie drágább, mert ebben van egy plusz póló is. Természetesen a méretet (amerikai méretek!) a rendelésnél kiválaszthatjuk. Idén áprilistól szintén az ő csapatuk készíti a BaeCrate nevű dobozt, amely Adult romance témában tartalmaz könyvet. A FaeCrate, ahogy a neve is sejtetni engedi, YA Fantasy könyveket választ. Kicsit talán nehezebb kitalálni, hogy az adott hónapban mi lesz a könyv, kevesebb segítséget adnak.

Árak

Az Unseelie box, amit mi is próbáltunk a "szokásos" 30 dolláros áron fut, ha előfizetésként vesszük, One-Time Purchase-ként 33.32 dollár, tehát olyan 1000 forinttal drágább. A Seelie box hasonlóan működik csak 10 dollárral magasabb áron.
A szállítás 26 dollár és eddigi tapasztalatunk alapján 7 munkanap alatt ért ide az agyonnyomott, diszkoszvetést túlélt, kiszakadt doboz az Asendia és a svájci posta, majd kedvenc királyi postánk gondozásában. Nem lettem elbűvölve tőle, kicsit többet vártam 26 dollártól, a hétvége miatt összesen 9 nap alatt ért ide, ebből 6 napig nem volt infó a trackingben arról, merre jár, csak akkor frissült, amikor megérkezett hozzánk a vámkezelésre.
Tehát az "olcsó" verzióért 56 dollárt fizettünk, ami már tényleg drágább, mint az átlag doboz ára, a Fairyloothoz képest - árfolyamtól függően - akár 3000 forint különbség is lehet.

Unboxing - 2019 március


Értékelési szempontok:
  • Exclusive könyv: 5/5
  • Mindennapi használat: 2/5
  • Ötletesség  3/5
  • Dedikált a könyv: bookplate
  • Minőség: 5/5
Első anniversary box, egy nagyon érdekes fandom miatt került a kosárba.










Matrica


Kaptunk egy Caraval ihlette matricát, amelyet bárhova felragaszthatunk. (Konkrétan ezt ajánlja a spoiler kártya)









Iron on patch

"You can only win by playing a steep price." - Marie Rutkoski: The Winner's Curse.
Magyarul mondva ez egy folt. Patchwork munkához vagy ha nekem gyerekkoromban kiszakad a nadrágon térde vagy hasonló, akkor Anyukám ilyet varrt rá foltként.















Polaroid

Ne feledkezzünk meg róla, hogy születésnapi doboz, így nem maradhatott ki legalább egy utalás. Még pedig a gyűjthető ACOTAR polaroid képében, amellyel persze a további vásárlásra próbálnak meg ösztökélni minket.
A képen Cassian - ez nem is volt kérdés - és Amren látható.














Óra

A csomagban találtunk egy vintage hatású órát. A havi könyv egy korábban megjelent sorozat univerzumában játszódó új sorozat, más szereplőkkel, előbbihez kapcsolódik az óra.


















Pohár alátét


Der Erlkönig Mein Herr és The Wedding Night Sonata felirattal kapunk 2 db pohár alátétet, amely a magyarul is megjelent S. Jae-Jones: Wintersongjához kapcsolódik.
Nagyon találó a bakelit alak, először zavarba is jöttem, hogy mi lehet ez, az alján gumi tapadó van, így igen praktikus is egyben.







Hűtőmágnes

Az Outlander ritkán bukkan fel fandomként még a rajongó tábora ellenére is, így meg kell becsülnünk, ha találkozunk Jamie-vel egy-egy dobozban. Ezúttal főszereplőinkről egy gyönyörű hűtőmágnest mintáztak.
















Snowglobe

Ez a fandom egészen konkrétan be volt harangozva a rendelési időszakban, ez az egyik oka annak, hogy végül elsült a kezem a rendelésen.
Ha még nem olvastátok Laini Taylor - Strange the Dreamerjét (A különös álmodozó), de szeretitek az egyedi fantasy világokat, mindenképpen ajánlom ezt a könyvet, magyarul is elérhető.












Spoiler kártya



Könyv

A könyv ezúttal nem dedikált, de kapunk hozzá, egy nagyon szép bookplatet és a védőborító belsején egy fanart van, egészen konkrétan a Bujdosó Gabriella által készített spoiler kártya jelenik meg itt is. 
A boxok első számú szabálya, hogy csak standalone vagy első kötetek lehetnek benne, nyilvánvaló okokból. Kivétel persze a special edition. Nos, a Vortex Visions az Air Awakens univerzumában játszódó új sorozat. Engem személy szerint egy kicsit zavar, hogy már van előzménye a világnak.

A ​desperate princess, a magical traveler, and a watch that binds them together with the fate of a dying world.

Vi Solaris is the heir to an Empire she’s barely seen. Her parents sacrificed a life with her to quell a rebellion and secure peace with a political alliance. Now, three years past when her wardship should’ve ended, Vi will do anything to be reunited with her family.

The Empire is faltering beneath the burden of political infighting and a deadly plague. Yet, Vi can’t help but wonder if her inability to control her magic is the true reason her parents haven’t brought her home. Suspicion becomes reality when she unleashes powers she’s not supposed to have.

Powers that might well cost her the throne.

As Vi fights to get her magic under control, a mysterious stranger appears from across the world. He holds the keys to unlocking her full potential, but the knowledge has an unspeakable price — some truths, once seen, cannot be ignored.

All eyes are on her and Vi must make the hardest choice of her life: Play by the rules and claim her throne. Or, break them and save the world.

If you enjoy epic fantasy stories with sorcery, slow-burn romance, and expansive worlds to adventure in, then you’ll love the Vortex Chronicles. Scroll up and one-click now!

Összegzés

Ezúttal nem igazán tudok hasznos vagy haszontalan fandomot választani, így az összegzésben mondok pár szót a dobozról.
Igen erős csalódottság munkál bennem 3 márciusi csomag után, egyiknél sem éreztem, hogy olyan elképesztően szuper lenne. Még érkezik valamikor 2, amiről korábban nem tettem említést, de a pontosítás legyen meglepetés. 
Ebben a pillanatban úgy érzem, nem bánom, hogy lemondtam az előfizetésem, így májusi csomag már nem jön a FaeCrate-től, őszintén remélem, hogy áprilisban jobb lesz.
Szóval szerintem ebben a csomagban az egyetlen igazán szuper fandom az a snowglobe, de az meg nem volt meglepetés. A teljes felsüléstől a csapatot a könyv exclusive borítója menti meg, Gabi gyönyörű fanartokat készít, a tündérszerű alakok pedig teljesen felcsigáznak a könyv irányában. Az óra legnagyobb fájdalma, hogy rengeteg szebbnél szebbet lehet kapni hasonlót pár dolláért pl Aliexpressen, de ennek a hátulján csak a készítője neve van, semmi minta. A foltot nem tudom elképzelni egyetlen táskámon/ruhámon/takarómon vagy akármimen sem.
Így most egy kicsit tartok a BaeCrate teljesítményétől is.

Előrejelzés

A jövőhéten, ha a posta nem lassul be, akkor még érkezik az első BaeCrate csomag, illetve a magyar subscription boxok egyetlen hazai képviselője is, az áprilisi dobozokról hozok, majd egy közös bejegyzést. Az említett 2 márciusi doboz még fel sincs adva, az egyik csapat el van úszva az összes idei boxszal, a múlthéten adták fel a februáriakat, így nem tudom mikorra várható az érkezés. A másik pedig egy ritka színfolt, amely szintén nem szerepel a korábbi listán, véletlenül találtam rá, teljesen vaktában rendeltem, persze nyilván nem szállítottak időben egy elemet és bár ehét végére ígérték a postázást, amiről - gyorsan ellenőriztem - nincs hírem. 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban

Comments

Contact Us

Név

E-mail *

Üzenet *