Home Ads

2019. augusztus 4., vasárnap

Owlcrate - június UNBOXING



  • Exclusive könyv: 5/5
  • Mindennapi használat: 5/5
  • Ötletesség  4/5
  • Dedikált a könyv: igen
  • Minőség: 5/5














Kávé

Egy doboz, amiben mindent a könyvtárak ihlettek. Kell ennél több egy molynak? A kézműves kávé Belle könyvtárához, illetve inkább a Szörnyetegéhez kapcsolódik. Még sosem kaptam kávét subscription boxban, plusz pont az újdonságért.

Alátétek

Megint. DIY öltet: kirakni belőlük egy asztallapot, lassan tartok ott, hogy kijön egy kisasztal.
"Imagine place where the dead rest on shelves like books." - Victoria Schwab
"Books spoke mind to mind, soul to soul across the abyss of time & distance." - Rachel Caine
"Libraries were full of ideas perhaps the most dangerous and powerful of all weapons." - Sarah J. Maas
"When in doubt, go to the library" - J. K. Rowling

Toll

Kulcs alakú. Biztos furcsán néznének rám, ha használatba venném. Az a helyzet, hogy nem szeretem a drága/csicsás tollakat, a legjobb és legszebben fogók azok a low budget 70 forintosok, amit az egyetemre veszünk. 

Könyvtámasz

Nagyon drágán lehet hozzájutni ezekhez a hasznos díszekhez, így külön öröm számomra, hogy 2-vel gazdagabb lettem. Ismét Narnia ihlette elem, pont korában említettem, hogy ritkák, de úgy látszik most felkapták.

Pin

Az Owlcrate gyűjthető eleme a pin, minden hónapban szebbnél szebb darabokat küldenek, amely mindig a hónap könyvéhez készül. Továbbra is porfogóként alkalmazható csak.

Szatyor

Őszintén bevallom, a textil szatyrok a gyengéim. Már egy tucat van belőle, különböző könyves mintákkal vagy épp az utazásaimról. Ezt a gyönyörű darabot a Strange by the Dreamer ihlette. A pántja hosszú, így kényelmesen vállra lehet akasztani hátizsák mellett is.

Könyv

Természetesen dedikált és átszínezett borítójú. Eredetileg zöldeskékben pompázik, de van valami megkapó ebben az új lila színben is.

Leghasznosabb ebben a hónapban a könyvtámasz. Bármikor szükségünk lehet rá, megakadályozza, hogy eldeformálódjanak a könyveink a polcon.

Leghaszontalanabb számomra az alátétek, de összességében véve a pin.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban

Comments

Contact Us

Név

E-mail *

Üzenet *