Home Ads

2019. március 4., hétfő

Virtual Signing - UNBOXING



Korábban már elmélkedtem a Subscription és a One-Time Purchase-ről, azonban még nem volt szó a Book Only feliratkozásról. A későbbi félreértések elkerülése végett, szeretném hangsúlyozni, hogy ez nem feliratkozás! Ez pont olyan egyszeri, mindentől szeparált lehetőség volt, mint a special edition boxok.
Az Illumicrate csapata hirdette meg a rendelési lehetőséget, Samantha Shannon - The Priory of the Orange Tree c. könyvének megjelenése alkalmából. A honlapjukról lehetett rendelni, névre szólóan dedikált példányt. 
Más csapatok is szoktak dedikált példányokat meghirdetni, a virtual signing ebben a formában ritka, csak korlátozott ideig lehet vele élni. Ha nem szeretnél lemaradni ezekről az alkalmakról, érdemes figyelni a boxokat a közösségi médiában, itt most főleg az Instagrammra gondolok, ott sokkal aktívabbak és talán kevésbé kerülnek a hírfolyam aljára, mint a Facebookon. (Ott én személy szerint soha nem szoktam látni hírfolyamban a posztjaikat, semmilyen beállítással.)

DPD futárral érkezett a könyv, egy méretes dobozban. A maga 804 oldalas terjedelme sem magyarázta ezt a hatalmas kiszerelést, de kibontva komoly meglepetés ért. Alul, felül, oldalt szépen, alaposan kibélelve a karton doboz, a könyv és az írói levél zárt nejlon csomagolásban. Utoljára (magamon kívül) ilyen alapos, mindenre felkészült csomagolás a bookdepository-tól láttam, amikor az ACOTAR box settem érkezett. Bátran rendeljetek tőlük, akkor is, ha ragaszkodtok a patika állípotú könyvhöz.
Sima dedikált példány továbbra is rendelhető az Illumicrate oldalán!

Tartalom magyarul:

Egy kettészakadt világ
Egy királyság örökös nélkül
Egy ősi ellenség ébredése
A Berethnet ház irányítja Inys-t már ezer éve. Ennek ellenére IX. Sabran királynőnek teherbe kell esnie egy leánnyal, hogy megvédje birodalmát a pusztulástól, de a merénylők már kopogtatnak ajtaján.
Ead Duryan az udvar egyik kívülállója. Bár udvarhölgyi pozíciót nyer, lojális a mágusok titkos szövetségéhez. Ead rajtatartja szemét Sabranon és titokban védi őt a tiltott mágiával.
A sötét tengeren túl, Tané-t sárkánylovasnak képezik gyerekkora óta, de döntéseket kell hoznia, hogy tisztán lássa sorsát.
Eközben a kettészakadt Nyugat és Kelet visszautasítják a tárgyalást és a káosz erői ébredeznek álmukból.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban

Comments

Contact Us

Név

E-mail *

Üzenet *